Selecteer een pagina

Agenda 2022

Kennissessies en Bijeenkomsten

woensdag 9 maart 2022
Live bijeenkomst
Het Politiek Café

Op 9 maart organiseren Ondernemend Ammerzoden, Vereniging voor Hedelse Ondernemers (VvhO), Ondernemersvereniging Maasdriel en ZZP Bommelerwaard, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, een Politiek Café met de Maasdrielse politieke partijen. Aan de hand van een aantal stellingen laten wij ze met elkaar in debat gaan over de verschillende ondernemersthema’s die in Maasdriel spelen.

En daar komen jullie in beeld, want we nodigen én dagen jullie daarvoor uit: wat zou jij als, in ons geval, zzp’er, aan de politiek willen vragen, of aan een specifieke partij? Welke gemeentelijke ondernemersissues spelen er in jouw branche, wat mis je, wat kan beter, en welke stelling zou jij daarvoor in willen brengen? Dit is je kans om je stem te laten horen en een bijdrage te leveren aan de Maasdrielse politieke agenda van de komende vier jaar.

Stuur je stelling!
Heb jij een stelling die je graag wilt voorleggen aan de Maasdrielse politiek, stuur deze dan uiterlijk dinsdag 1 maart in. Ga voor je aanmelding en/of je stelling naar (voor deze keer) de website van VvHO. Daar vind je ook de overige informatie. 

En Zaltbommel dan? 
Vooralsnog zijn er geen ondernemersverenigingenbrede (Scrabblewoord) politieke debatten gepland voor Zaltbommel. Daarom sluiten we graag aan bij dit debat in Maasdriel. Blijkt op 9 maart dat sommige thema’s die (ook) in Zaltbommel spelen niet (of niet voldoende) aan de orde komen en hebben jullie daar eigen vragen over, dan kijken we vanzelfsprekend hoe we daar een vervolg aan kunnen geven. Ook daarvoor is het van belang om bij dit debat aanwezig te zijn. 

Locatie: Gelre’s End, Molendijk 1, Hedel 

Datum: woensdag 9 maart 

Tijd: 19:30 – (uiterlijk) 22:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur)

Kosten: je eigen drankjes (welkomstkoffie/-thee gratis) 

 Graag tot 9 maart! 

dinsdag 15 februari 2022
Online kennissessie
Op klantreis met Buro Triple O 

Check jij ook altijd even je route voordat je in de auto stapt? Je wilt natuurlijk zo snel én efficiënt mogelijk op jouw bestemming terechtkomen.

Maar check jij ook regelmatig de route die jouw klant aflegt om jouw product of dienst te kopen? Vaak liggen hier nog onbenutte kansen …

In deze online sessie nemen Marloes & Aniek van Buro Triple O jou mee op klantreis. Met een leuk en herkenbaar voorbeeld worden alle 5 fasen besproken.

Na afloop heb jij de kennis om zelf eens kritisch naar de klantreis in jouw eigen bedrijf kijken én ontdek je vanzelf waar jouw kansen liggen!

Win een sales & marketing-consult!
In januari ging de live netwerkborrel niet door. Daarom gaat het superaanbod van Aniek & Marloes van Buro Triple O in de rebound. Wie deelneemt aan deze online kennissessie maakt kans op een sales & marketing-consult t.w.v. € 255,- (excl. btw)! 

Wil  je er ook bij zijn én dat consult winnen, meld je dan via de knop hiernaast aan. Dat kan tot vrijdag 11 februari.

Locatie: online (Teams)* 

Datum: dinsdag 15 februari

Tijd: 19:30 – 20:30 uur

Kosten: geen! 

Tot dan!

* We sturen je op de dag zelf de Teams-link voor je deelname. 

donderdag 20 januari 2022
donderdag 20 januari
Donderdag 20 januari: Nieuwjaars Netwerk Borrel én de kans om een 👌 sales & marketing-consult te winnen!

Het nieuwe jaar is een mooi moment om weer een live netwerkborrel te organiseren. Er is hier zo veel zzp-kracht, met zo veel kansen voor samenwerking (onderling, met het mkb, …) , maar dan moeten jullie wel van elkaar weten dat jullie er zijn. Dus: voilà! Donderdag 20 januari it is*. 

Win een sales & marketing-consult!
Dit keer zit daar een mooie plus aan vast want deelnemers kunnen meeloten voor een geweldig aanbod van Aniek & Marloes van Buro Triple O:

Heeft jouw bedrijf nog groeikansen op het gebied van zichtbaarheid, klanten én omzet? 

Ontdek jouw kansen op sales-en-marketinggebied tijdens een consult met Buro Triple O t.w.v. € 255,- (excl. btw).

Meegenomen: zij verzorgen ook de online kennissessie van februari (daarover later meer), dus ben je er in januari bij, dan heb je al een kleine voorsprong.

Wil  je er ook bij zijn én dat consult winnen, meld je dan via de knop hiernaast aan. Dat kan tot maandag 17 januari.

Locatie: de wijnbar van Van der Valk Zaltbommel – A2.

Datum: donderdag 20 januari 2022

Tijd: 17:00 – 19:00 uur

Kosten: € 10,-, incl. drankjes en hapjes

Tot dan! 

* Tuurlijk, als het allemaal door kan gaan. We houden de persconferentie(s) in de gaten!