Selecteer een pagina

Wat een ontzettend leerzame en enthousiaste presentatie kregen we gisterenavond van Marloes en Aniek van  Buro Triple O. Thema: de klantreis van je opdrachtgevers (of van jezelf).

 

Weet jij wat je klant wil, welke sites hij bezoekt als hij op zoek is naar jouw product of dienst, op wat voor criteria hij zoekt, en wat voor hem de doorslag geeft om voor jou te kiezen? In een uur namen Marloes en Aniek ons mee op een eigen reis om die van onze klanten te toetsen en te verbeteren. Interactief, en met vragen om over na te denken.

 

Het was een bescheiden groep, maar de deelnemers die er waren, waren er dan ook écht. En gaven aan dat ze inspiratie hadden gekregen waar ze thuis meteen mee aan de slag kunnen.

 

Aan het eind werd uit de hoge hoed de winnaar gekozen van het marketing & sales-consult (ter waarde van € 255,-): Emmy de Vrieze van Emmy de Vrieze Leiderschapsontwikkeling. Van harte gefeliciteerd!

 

En Marloes en Aniek: dank jullie wel!

 

Onze volgende bijeenkomst: Het Politiek Café Maasdriel, waar wij aanhaken bij  een aantal ondernemersverenigingen. Heb jij je al aangemeld?