Selecteer een pagina

Terugblik Online Kennissessie 20 september: Jouw bedrijf - lekker in haar vel

Een compacte, leergierige groep nam gisteren deel aan de Online Kennissessie ‘Jouw bedrijf – lekker in haar vel’. Van, en gepresenterd en begeleid door Marieke Verf (Vormgeverij Verf & de Buuf) en Marnie Zuidwijk (MaanZ Creatieve communicatie).


Van alle deelnemers hadden zij de ‘kale’ logo’s opgevraagd, zonder onderschriften et cetera die zouden kunnen weggeven om wat voor bedrijf het ging. Tijdens de sessie werden alle logo’s besproken: zijn de namen uit te spreken, wat roept het beeld op, wat zou er voor bedrijf achter zitten? Dat leverde verrassende – en soms hilarische – associaties op.


Leuke sessie. Enthousiaste deelnemers. De gratis kritische blik van twee vakidiote, professionele beeldfans ; – )  waar iedereen naar wens verder mee aan de slag kan: wij vonden het een geslaagde avond.

Dank jullie wel, Marieke en Marnie!


Ben je zzp’er in de Bommelerwaard en wil je ook een keer een Online Kennissessie presenteren, heb je een idee voor een live netwerkborrel, of zijn er andere vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag!


Binnenkort meer info over onze volgende bijeenkomst, dus stay tuned!